Kvarg, omåttligt populärt nuförtiden.
Finns kvarg yoghurt, drick kvarg, mjölj med extra kvarg, fil med extra kvarg, kvarg kvarg kvarg.
ÖVERALLT.
Fick till och med hjälpa en kvinna i 60-års ålden här om dagen som sökte den som innehöll mest protein men ändå med smak. Kvargblåbär var bara att glömma. Tipset blev kvarg granatäpple. Hon tog två :)

(kvargen som fortffarande är i topp efter 2 år)
Skrev ihop en lista för mig själv för ca 2 år sedan.
Då var det solklart naturella kvargen som "vann" om man kollade på proteinmängden.
Idag så finns det många smaksatta kvarger som slår de naturella på fingreran.
Så nu slipper man blanda kvargen med fun light som var så himpa populärt för ett tag sen.
Dock så tykcte jag aldrig att det var någon riktig höjdare, föredrog då Lindhals naturella kvarg med färska bär.
Lindhals kvargen är lite krämigare en de naturella var då iaf.
De jag har lagt till är Lindhals kvarg med granatäppel och jordgubb, rabarber smak.
Annars så är det många som ska till i listan.
Finns ju hur många som helst nu för tiden.
Jag listade öven olika kvarg blandningar eller "kvargrecept" om ni så vill.
Tror dock inte jag gjorde någon lista på dom.